Loading Events
  • This event has passed.
BESPLATNO

ZBEF 2019: Grunting Pigs / Edi East Trance Blues

7. studenoga 2019. @ 20:00 - 8. studenoga 2019. @ 3:00 City Caffe, Zabok

♦♦♦ZBEF♦♦♦
👉Nakon višegodišnjeg iskustva profesionalnog blues i etno glazbenika i kroz sudjelovanja na brojnim inozemnim festivalima, rađanje ideje o organizaciji jednog sličnog festivala u Zagorju činilo se kao logičan slijed događaja. U srodnosti stilova koje kombiniram, blues koji uključuje i etno glazbu, objediniti ta dva žanra i dati im priliku da se zajednički predstave još je veći izazov i poticaj. Ovaj festival obuhvaća cijeli spektar mogućnosti, a sve u cilju dopiranja do publike svih uzrasta, dakle “od predškolaca do umirovljenika, za svakoga ponešto”.

🛑‼GRUNTING PIGS‼🛑
👉Akustični blues duo čine odlični mađarski glazbenici Matyas Pribojszki aka „Jumping Matt” i Ferenc Szasz. Sviraju diljem Europe, a karakteriziraju ih energični i opušteni koncertni nastupi na kojima pokušavaju promovirati blues glazbu na kvalitetan i zanimljiv način.
Matyas Pribojszki: usne harmonike, vokal
Ferenc Szasz: gitara

🛑‼EDI EAST TRANCE BLUES‼🛑
👉Ovaj projekt osnovao je Edi Maružin, pjevač i osnivač istarskog sastava Gustafi. Ljubav spram blues glazbe ovog je glazbenika natjerala da se u 6-tom desetljeću života okuša u ovom žanru. Album prvijenac „Sumpor“, zagorsku će koncertnu promociju doživjeti na ovogodišnjem ZBEF-u.
Edi Maružin: gitara, vokal
Bernarda Ravnić: prateći vokal
Ang Maružin: gitara
Danijel Paulović: bas
Čedomir Mošnja: bubnjevi

Ulaz besplatan 🙂
Rezervirajte Vaš stol u inbox ili na broj 0989197801 – Ana .

Dođite i uvjerite se da Blues NIJE tužna glazba!

  • Komentari

Details

Start:
7. studenoga 2019. @ 20:00
End:
8. studenoga 2019. @ 3:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Lokacija

City Caffe
Zabok
+ Google Map