O NAMA

City Caffe Zabok oživio je u prostorima City Parka Zabok u prosincu 2009. godine, te kroz kratki period postao je omiljeno mjesto za izlazak svih uzrasta. Danas je najelitniji caffe bar objekt u Zagorju.

Otvoren je sa namjenom da bude gradska kavana što je i interijerom u unutarnjem dijelu to i dan danas. Dogradnjom vanjskog dijela terase dobiva jedan urbani štih koji su naši gosti sa oduševljenjem prihvatili što govori i stalna posjećenost u velikom broju.


Kako je rastao sve veći broj gostiju u unutarnji dio lokala postavljamo binu pa se petkom i subotom City Caffe Zabok pretvara u centar noćnog života Krapinsko-zagorske županije. U tom segmentu želimo biti najbolji, te se zbog toga ugošćuju samo najbolji bandovi na ovim prostorima kao što su: Kumovi, T.S Milenij, Boss band, All Stars, grupa Joy i mnogi drugi. Da podignemo stepenicu na višu razinu krenuli smo sa koncertima mnogih poznatih i eminentnih glazbenika sa naše estrade kao što su: Miroslav Škoro, Ivan Volarić Zak, Slavonija band, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Crvena Jabuka, Mejaši, Jole i mnogi drugi. Na tome nećemo sigurno stati jer nam je želja ugostiti još mnogo naših poznatih estradnih umjetnika.


Gledajući da dugoročno naši gosti budu zadovoljni pratimo sve ugostiteljske trendove. Naši konobari obučeni su baristi, coctail majstori, te njegujemo latte art umjetnost (oslikavanjem mlijekom na esspreso kavi). Prisustovali smo na natjecanju Latte art gdje su naši konobari prezentirali vlastite vještine među jedinima sa ovog prostora. Asortimanom našeg alkoholnog i bezalkoholnog pića, te ostalih napitaka ne bi se posramili ni vodeći hrvatski barovi. Prateći sliku modernog svjetskog ugostiteljstva u fazi smo otvaranja vine bara gdje Vam želimo ponuditi poznata vina iz svih regija lijepe naše i nekih poznatih svjetskih vinarija.

City Caffe